Bekijk demo

Toon de mogelijkheden van jouw renovatieproject

Met het 3STATE® platform toon je de ware mogelijkheden van bestaande woningen. Wordt een project grondig gerenoveerd? Onze 3D visualisaties geven een realistisch beeld van hoe de woningen eruit gaan zien. Ze zijn ook nog eens virtueel naar smaak aan te passen. Van de vloeren en muren tot aan het meubilair en de accessoires. In plaats van statische sfeerimpressies of de huidige staat van de woningen laat je het project zien zoals de kopers het écht voor ogen hebben.

Benieuwd? Probeer de demo of maak een afspraak.

Online demo Afspraak

3D scan of 2D plan

Als volgt wordt er een afspraak gemaakt om 3D scans op locatie te maken. Goed om te weten is dat de bewoners hier verder niets voor hoeft te doen! In tegenstelling tot wanneer er foto’s gemaakt worden, hoeven de woningen niet eens opgeruimd te zijn. Onze apparatuur maakt namelijk enkel een 3D scan van de structuur van het project.

 

Beschikt u over plannen en/of een 3D model van het pand? Dan kunnen we hier ook mee aan de slag!

Een muur slopen was nog nooit zo gemakkelijk

In deze fase bespreken we welke structurele wijzigingen er in het project moeten doorgevoerd worden. Welke renovaties staan op de planning? Een muur uitbreken was nog nooit zo gemakkelijk.

Inrichting

Daarnaast wordt er besproken welke stijl inrichting je graag zou zien . Een moderne look? Of misschien liever iets gezellig? Wij bieden verschillende stijlen en volgen de laatste trends in de interieur wereld op. Onze (binnenhuis) architecten maak een ontwerp naar jouw smaak.

Waarom anderen kiezen voor 3STATE®

Wat onze klanten vinden

"Bij een dynamisch project hoeven we meer niet voor elke presentatie bij de gemeente nieuwe tekeningen te laten maken. 3STATEⓇ levert ook nog veel betere kwaliteit dan onze vorige leveranciers tegen een betere prijs."
Gilles Delaunoit – K&W Construction
K&W Construction
"De eigenschap om het interieur aan te kleden op een relatief makkelijke manier trok mij aan tot het programma. Dit onderscheidt het programma van anderen."
Stijn Janssens – Co/coon
Renovatieproject
"We hebben onszelf afgevraagd: wat is het nieuwste van het nieuwste op de immo markt? Want dat willen we onze klanten bieden. Zo ben ik 3STATEⓇ tegengekomen."
Kris Vansteenvoort – Hello Home
Hello Home
“Ik zou 3STATEⓇ zeker aanbevelen. Ze hebben mooie 3D- en referentiebeelden. Ook de inrichting vind ik heel realistisch.”
Elke Neeskens – Immosign+
Immosign+
“Wij hebben soms te maken met interieurs die moeilijk verkoopbaar zijn. Deze woningen zijn dan erg “vol” ingericht. Met 3STATEⓇ kunnen we ze op een eenvoudige manier leger, moderner of anders aangepast presenteren."
Benjamin Kempenaers – BMK Vastgoed
BMKVastgoed
“De samenwerking met 3STATE bleek top te zijn! Alles verloopt heel vlot en met alle zaken die we terugkoppelen wordt direct rekening gehouden."
An Beenders & Eline Brusten – Immo Beenders
Immo Beenders

We laten graag alle mogelijkheden zien!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de 3STATE® voor woningen? Of wil je een afspraak maken voor een demo op locatie?