Bekijk demo
Renovatieproject 3D visualisatie Visualisatie Renovatieproject 3D

Toon de mogelijkheden van een renovatieproject

Met het 3STATE® platform toon je de ware mogelijkheden van bestaande woningen. Wordt een project grondig gerenoveerd? Onze 3D visualisaties geven een realistisch beeld van hoe de woningen eruit gaan zien. Ze zijn ook nog eens virtueel naar smaak aan te passen. Van de vloeren en muren tot aan het meubilair en de accessoires. In plaats van statische sfeerimpressies of de huidige staat van de woningen laat je het project zien zoals de kopers het écht voor ogen hebben.

Renovatieproject

Laat kopers hun droomwoning kiezen

3STATE® is dé innovatieve verkooptool van het moment.. Je hoeft kopers niet meer te laten “gokken” welke woning in het project het beste bij ze past. Hun droomwoning kiezen ze tegenwoordig zelf uit! Omdat de kopers thuis alvast hun toekomstige huis kunnen inrichten krijgen ze alvast gevoel bij het huis. Willen ze liever een witte of een gekleurde muur? En past hout of natuursteen beter in de woonkamer? Met 3STATE® weten ze precies wat er mogelijk is.

Ontvang professioneel promotie materiaal

  • Een modern ingericht 3D-model waarin de gebruiker zich vrij kan bewegen op zijn laptop, tablet of telefoon
  • Een leeg 3D-model dat je geheel naar eigen smaak kan inrichten
  • 5 renders in hoge resolutie
  • Plattegrond met de oppervlakte per ruimte
  • Een virtuele rondleiding door het huis of appartement

Benieuwd? Probeer nu de demo!

Online demo

Zo werkt het

In 6 stappen naar 3D visualisatie

Wijzigingen afstemmen

Wijzigingen afstemmen

In de eerste fase bespreken we welke structurele wijzigingen in het project worden doorgevoerd. Welke renovaties staan op de planning? Is er alleen visualisatie van het interieur of ook van het exterieur nodig? Op basis van de wensen van de klant wordt er een offerte gemaakt.

3D scan op locatie

3D scans op locatie

Als volgt wordt er een afspraak gemaakt om 3D scans op locatie te maken. Goed om te weten is dat de bewoners hier verder niets voor hoeft te doen! In tegenstelling tot wanneer er foto’s gemaakt worden, hoeven de woningen niet eens opgeruimd te zijn. Onze apparatuur maakt namelijk enkel een 3D scan van de structuur van het project.

Omzetting naar 3D model

Omzetten naar 3D model

De 3D scans wordt omgezet naar lege 3D modellen van het project. Dit gebeurt automatisch.

3D model inrichten

Inrichting & renovatie

We stemmen nog eens af welke renovaties precies plaats moeten vinden. Daarnaast wordt er besproken welke stijl inrichting je graag zou zien (modern, klassiek, landelijk, etc.). Dan gaan onze (binnenhuis)architecten voor je aan de slag met het design. Heb je specifieke wensen over de inrichting? Dan zullen we hier uiteraard rekening mee houden.

Renovatieproject

Promotiemateriaal

De 3D modellen zijn gemaakt en ingericht. Nu zorgen we voor het professionele promotiemateriaal. We maken hoge resolutie renders en een virtuele rondleiding in en om het project.

Toegang 3D platform

Toegang platform

Als laatste krijg je als klant toegang tot het platform en al het promotiemateriaal. Je hebt waar en wanneer je maar wil toegang en kunt het promotiemateriaal gebruiken op je eigen kanalen, zoals je website of social media.

Waarom anderen kiezen voor 3STATE®

Wat onze klanten vinden

"Bij een dynamisch project hoeven we meer niet voor elke presentatie bij de gemeente nieuwe tekeningen te laten maken. 3STATEⓇ levert ook nog veel betere kwaliteit dan onze vorige leveranciers tegen een betere prijs."
Gilles Delaunoit – K&W Construction
K&W Construction
"De eigenschap om het interieur aan te kleden op een relatief makkelijke manier trok mij aan tot het programma. Dit onderscheidt het programma van anderen."
Stijn Janssens – Co/coon
Renovatieproject
"We hebben onszelf afgevraagd: wat is het nieuwste van het nieuwste op de immo markt? Want dat willen we onze klanten bieden. Zo ben ik 3STATEⓇ tegengekomen."
Kris Vansteenvoort – Hello Home
Hello Home
“Ik zou 3STATEⓇ zeker aanbevelen. Ze hebben mooie 3D- en referentiebeelden. Ook de inrichting vind ik heel realistisch.”
Elke Neeskens – Immosign+
Immosign+
“Wij hebben soms te maken met interieurs die moeilijk verkoopbaar zijn. Deze woningen zijn dan erg “vol” ingericht. Met 3STATEⓇ kunnen we ze op een eenvoudige manier leger, moderner of anders aangepast presenteren."
Benjamin Kempenaers – BMK Vastgoed
BMKVastgoed
“De samenwerking met 3STATE bleek top te zijn! Alles verloopt heel vlot en met alle zaken die we terugkoppelen wordt direct rekening gehouden."
An Beenders & Eline Brusten – Immo Beenders
Immo Beenders

We laten graag alle mogelijkheden zien!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de 3STATE® voor woningen? Of wil je een afspraak maken voor een demo op locatie?