Bekijk demo
3D impressies 3STATE platform

Breng ieder project tot leven

Met 3STATE® breng je ieder nieuwbouwproject tot leven. Onze 3D visualisaties zorgen ervoor dat je het project op interactieve wijze aan de kopers kunt tonen. Maak een virtuele wandeling in en om het project. Je kunt de inrichting van de woningen ook nog eens virtueel aanpassen! Van de vloeren en muren tot aan het meubilair en de accessoires. In plaats van bouwtekeningen of statische sfeerimpressies laat je de woningen zien zoals de kopers het écht voor ogen hebben.

Projectontwikkeling

Laat kopers hun droomwoning kiezen

3STATE® is dé innovatieve verkooptool van het moment. Je hoeft kopers niet meer te laten “gokken” welke woning in het project het beste bij ze past. Hun droomwoning kiezen ze tegenwoordig zelf uit! Omdat de kopers thuis alvast hun toekomstige huis kunnen inrichten krijgen ze alvast gevoel bij het huis. Willen ze liever een witte of een gekleurde muur? En past hout of natuursteen beter in de woonkamer? Met 3STATE® weten ze precies wat er mogelijk is.

Ontvang professioneel promotie materiaal

  • Een modern ingericht 3D-model waarin de gebruiker zich vrij kan bewegen op zijn laptop, tablet of telefoon
  • Een leeg 3D-model dat je geheel naar eigen smaak kan inrichten
  • 5 renders in hoge resolutie
  • Plattegrond met de oppervlakte per ruimte
  • Een virtuele rondleiding door het huis of appartement

Benieuwd? Probeer nu de demo!

Online demo

Zo werkt het

In 6 stappen naar 3D visualisatie

3D model wensen afstemmen

Wensen afstemmen

In de eerste fase worden de wensen afgestemd. Is er alleen visualisatie van het interieur of ook van het exterieur nodig? Op basis van de wensen van de klant wordt er een offerte gemaakt.

Informatie aanleveren

Info aanleveren

Is de offerte goedgekeurd? Dan hebben we de 2D plattegronden of 3D modellen nodig. Ook vragen we om wat extra informatie rondom de inrichting en materialen.

Plan voor inrichting

Plan voor inrichting

We bekijken de 2D plattegronden of 3D modellen die we hebben ontvangen grondig. Dan bespreken we samen hoe de inrichting eruit moet gaan zien en maken we daar een plan voor.

3D model inrichten

3D modellen maken

Met alle aangeleverde informatie en een plan voor de inrichting is het tijd om het interactieve 3D model te gaan maken! Jij hoeft hier niets voor te doen. Onze techneuten zorgen voor de techniek. Daarna gaan onze (binnenhuis)architecten aan de slag met het design.

Renovatieproject

Promotiemateriaal

Het 3D model is gemaakt en ingericht. Nu zorgen we voor het professionele promotiemateriaal. We maken hoge resolutie renders en een virtuele rondleiding door de woningen.

Toegang 3D platform

Toegang platform

Als laatste krijg je als klant toegang tot het platform en al het promotiemateriaal. Je hebt waar en wanneer je maar wil toegang en kunt het promotiemateriaal gebruiken op je eigen kanalen, zoals je website of social media.

Benieuwd naar het resultaat?

Bekijk onze cases

Render exterieur nieuwbouw

Samen innoveren met Immo Beenders

Case
Quartier Heris

K&W Construction: nooit meer 3D tekeningen aan laten passen voor de gemeente

Case

Waarom anderen kiezen voor 3STATE®

Wat onze klanten vinden

"Bij een dynamisch project hoeven we meer niet voor elke presentatie bij de gemeente nieuwe tekeningen te laten maken. 3STATEⓇ levert ook nog veel betere kwaliteit dan onze vorige leveranciers tegen een betere prijs."
Gilles Delaunoit – K&W Construction
K&W Construction
"De eigenschap om het interieur aan te kleden op een relatief makkelijke manier trok mij aan tot het programma. Dit onderscheidt het programma van anderen."
Stijn Janssens – Co/coon
Renovatieproject
"We hebben onszelf afgevraagd: wat is het nieuwste van het nieuwste op de immo markt? Want dat willen we onze klanten bieden. Zo ben ik 3STATEⓇ tegengekomen."
Kris Vansteenvoort – Hello Home
Hello Home
“Ik zou 3STATEⓇ zeker aanbevelen. Ze hebben mooie 3D- en referentiebeelden. Ook de inrichting vind ik heel realistisch.”
Elke Neeskens – Immosign+
Immosign+
“Wij hebben soms te maken met interieurs die moeilijk verkoopbaar zijn. Deze woningen zijn dan erg “vol” ingericht. Met 3STATEⓇ kunnen we ze op een eenvoudige manier leger, moderner of anders aangepast presenteren."
Benjamin Kempenaers – BMK Vastgoed
BMKVastgoed
“De samenwerking met 3STATE bleek top te zijn! Alles verloopt heel vlot en met alle zaken die we terugkoppelen wordt direct rekening gehouden."
An Beenders & Eline Brusten – Immo Beenders
Immo Beenders

We laten graag alle mogelijkheden zien!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de 3STATE® voor woningen? Of wil je een afspraak maken voor een demo op locatie?