Bekijk demo
Bestaande bouw voor artist impression Bestaande bouw na artist impression

Toon de mogelijkheden van bestaande woningen

Met het 3STATE® platform toon je de ware mogelijkheden van bestaande woningen. Geeft de woning een wat verouderde of volle indruk? Onze 3D visualisaties geven een realistisch beeld van hoe de woning eruit zou kúnnen zien. Ze zijn ook nog eens virtueel naar smaak aan te passen. Van de vloeren en muren tot aan het meubilair en de accessoires. In plaats van de huidige staat kun je het huis laten zien zoals de koper voor ogen heeft.

Mogelijkheden bestaande woning

Bezichtiging 2.0

3STATE® is dé verkooptool van de innovatieve makelaar. Wat als de kopers zich niet goed kunnen voorstellen hoe het huis eruit zou zien in hun eigen smaak? Met 3STATE® toon je dat gewoon tijdens de bezichtiging! Is er voorkeur voor een witte of een gekleurde muur? En past hout of natuursteen beter in de woonkamer? Met 3STATE® weet je precies wat er mogelijk is. En de kopers hoeven niet meer door de inrichting van de vorige bewoners heen te kijken.

Ontvang professioneel promotie materiaal

  • Een modern ingericht 3D-model waarin de gebruiker zich vrij kan bewegen op zijn laptop, tablet of telefoon
  • Een leeg 3D-model dat je geheel naar eigen smaak kan inrichten
  • 5 renders in hoge resolutie
  • Plattegrond met de oppervlakte per ruimte
  • Een virtuele rondleiding door het huis of appartement

Benieuwd? Probeer nu de demo!

Online demo

Zo werkt het

In 6 stappen naar 3D visualisatie

Wensen afstemmen

Wensen afstemmen

In de eerste fase worden de wensen afgestemd. Is er alleen visualisatie van het interieur of ook van het exterieur nodig? Op basis van de wensen van de klant wordt er een offerte gemaakt.

3D scan op locatie

3D scan op locatie

Als volgt wordt er een afspraak gemaakt om een 3D scan op locatie te maken. Goed om te weten is dat de bewoner hier verder niets voor hoeft te doen! In tegenstelling tot wanneer er foto’s gemaakt worden, hoeft het huis niet eens opgeruimd te zijn. Onze apparatuur maakt namelijk enkel een 3D scan van de structuur van de woning.

Omzetting naar 3D model

Omzetting naar 3D model

De 3D scan wordt omgezet naar een leeg 3D model van de woning. Dit gebeurt automatisch.

3D model inrichten

3D model inrichten

Er wordt besproken welke stijl inrichting je graag zou zien (modern, klassiek, landelijk, etc.). Dan gaan onze interieurstylisten voor je aan de slag met het design. Heb je specifieke wensen over de inrichting? Dan zullen we hier uiteraard rekening mee houden.

Renovatieproject

Promotiemateriaal

Het 3D model is gemaakt en ingericht. Nu zorgen we voor het professionele promotiemateriaal. We maken hoge resolutie renders en een virtuele rondleiding door het appartement of huis.

Toegang 3D platform

Toegang platform

Als laatste krijg je als klant toegang tot het platform en al het promotiemateriaal. Je hebt waar en wanneer je maar wil toegang en kunt het promotiemateriaal gebruiken op je eigen kanalen, zoals je website of social media.
Of natuurlijk tijdens een bezichtiging!

Waarom anderen kiezen voor 3STATE®

Wat onze klanten vinden

"Bij een dynamisch project hoeven we meer niet voor elke presentatie bij de gemeente nieuwe tekeningen te laten maken. 3STATEⓇ levert ook nog veel betere kwaliteit dan onze vorige leveranciers tegen een betere prijs."
Gilles Delaunoit – K&W Construction
K&W Construction
"De eigenschap om het interieur aan te kleden op een relatief makkelijke manier trok mij aan tot het programma. Dit onderscheidt het programma van anderen."
Stijn Janssens – Co/coon
Renovatieproject
"We hebben onszelf afgevraagd: wat is het nieuwste van het nieuwste op de immo markt? Want dat willen we onze klanten bieden. Zo ben ik 3STATEⓇ tegengekomen."
Kris Vansteenvoort – Hello Home
Hello Home
“Ik zou 3STATEⓇ zeker aanbevelen. Ze hebben mooie 3D- en referentiebeelden. Ook de inrichting vind ik heel realistisch.”
Elke Neeskens – Immosign+
Immosign+
“Wij hebben soms te maken met interieurs die moeilijk verkoopbaar zijn. Deze woningen zijn dan erg “vol” ingericht. Met 3STATEⓇ kunnen we ze op een eenvoudige manier leger, moderner of anders aangepast presenteren."
Benjamin Kempenaers – BMK Vastgoed
BMKVastgoed
“De samenwerking met 3STATE bleek top te zijn! Alles verloopt heel vlot en met alle zaken die we terugkoppelen wordt direct rekening gehouden."
An Beenders & Eline Brusten – Immo Beenders
Immo Beenders

We laten graag alle mogelijkheden zien!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de 3STATE® voor woningen? Of wil je een afspraak maken voor een demo op locatie?