Bekijk demo

Mensen helpen bij het vinden van hun droomhuis

Makelaars en projectontwikkelaars spelen een belangrijke rol in deze zoektocht en in het verkoopproces van bestaande woningen of nieuwbouwprojecten. Toch blijkt de consument steeds minder te willen betalen voor hun toegevoegde waarde. Klanten kunnen steeds meer zelf en vergeten het belang van goed advies, inspiratie, een degelijk vooronderzoek en overtuigend verkoopdossier.

We ontwikkelden 3STATE® om de toegevoegde waarde van vastgoedprofessionals weer te laten zien! Want stel je voor dat je klanten hun woning al kunnen inrichten voor ze het hebben gekocht. Of zelfs voordat het huis is gebouwd. Dan help je kopers pas écht bij het vinden van hun droomhuis.

3STATE® wordt met trots gepresenteerd door:

Founders

Chris van Gestel

Jurgen Hannaert

Davy Herben

Taco de Gier

3DSign

3STATE® werkt samen met 3DSign om de Nederlandse markt beter te kunnen bedienen. 3DSign is onderdeel van Archisign dat al 30 jaar voor eigentijdse presentatievormen van vastgoed zorgt. Het 3STATE® platform zal een mooie aanvulling zijn op de mogelijkheden die Archisign biedt om vastgoedprojecten in beeld te brengen.

Website

Imec.istart

Imec is de meest toonaangevende onderzoeks- en innovatiehub in digitale technologie ter wereld. 3STATE® is een van de tech startups die werd uitgekozen voor het prestigieuze business acceleratie programma imec.istart. De samenwerking met Imec betekent dat de geplande ontwikkelingen aan ons platform in een stroomversnelling komen!

Website

Vacatures

We zoeken altijd goede mensen

Junior Angular Developer

Fulltime

Heeft linux geen geheimen voor jou en weet je jouw development skills in te zetten in een professionele sfeer? Weet je hoe je een angular (2+) app met typescript moet bouwen?
Meer informatie >

Senior Web Developer

Fulltime

Als Senior Web 3D/VR Developer heb je ervaring met het ontwikkelen van moderne web apps. Je hebt ook vaker gewerkt met of aan game engines (liefst web based).
Meer informatie >

Angular Architect / Team Lead

Fulltime

Heb jij verstand van angular development en een gave om developers elkaar niet in de haren te laten vliegen? Kom ons team versterken en helpen met productiever samenwerken!
Meer informatie >

Experienced Python Developer

Fulltime

Schrijf je vloeiend Python code en kun je third-party API’s moeiteloos integreren? Kom de ontwikkeling van onze core Python toolchain versnellen.
Meer informatie >

Blender Python Developer

Fulltime

Zou jij graag Python code schrijven voor onze 3D modellen in Blender? Heb je daarnaast ook ervaring met niet-Blender Python code en linux?
Meer informatie >

3D Machine Learning Engineer

Fulltime

Voor ons 3D platform zoeken we iemand met een opleiding in de richting van artificial intelligence die aan de slag kan met deep learning architectures.
Meer informatie >