Bekijk demo
| Nieuws, Nieuws & tips

Digital Construction Brussels

Ervaar de digitale revolutie binnen de bouw tijdens Digital Construction Brussels op 23 en 24 oktober 2019! Ontdek de nieuwste innovaties en laat je inspireren tijdens de diverse infosessies, seminars en demonstraties. Met maar liefst 85 exposanten uit de industrie valt er meer dan genoeg te zien op het gebied van Big Data, BIM en andere digitale tools en innovaties.

 – Maak een afspraak en win een gratis ticket! –

Scan2BIM – The 2 in between

Ook 3STATE® is als silver partner aanwezig tijdens de beurs. Naast ons platform en de door ons verzorgde infosessies vind je bij ons een unieke blik achter de schermen, met specifieke aandacht voor de door ons ontwikkelde ABIS (Automatic Builder for Indoor Structures). Deze software automatiseert de omzetting van scans naar 3D BIM; hiermee ontwikkel je van een pointcloud een bruikbaar 3D Bouw Informatie Model in slechts een fractie van de tijd.

 – Je vindt 3STATE® bij stand 50 –

Mis ook zeker onze infosessie niet! 3STATE® verzorgt infosessies op de volgende momenten:

  • Woensdag 23-10-19 van 13:30 tot 13:45 (Zaal 5B)
  • Donderdag 24-10-19 van 13:30 tot 13:45 (Zaal 5B)

 

Het 3STATE® platform

Het 3STATE® platform vormt een ideale marketingtool voor marketingprofessionals en biedt een drieluik aan mogelijkheden. Bied potentiële kopers een virtuele rondleiding door de woning aan, laat ze zelfstandig door een volledig ingericht en hoogwaardig 3D model navigeren, of stel de kopers zelfs in staat om binnen het model zelfstandig allerlei elementen naar eigen smaak aan te passen. Zo bied 3STATE® een unieke en persoonlijke impressie van de woning en vormt het een essentiële tool voor makelaars en projectontwikkelaars om sneller huizen te kunnen verkopen.

 

Afspraak maken & Ticket winnen?

Wil je meer inzicht krijgen in de ABIS of ons platform? Plan dan gerust alvast een afspraak met ons in via onderstaand formulier.

Door een afspraak met ons aan te vragen maak je bovendien kans om een ticket te winnen voor Digital Construction!


Praktische informatie

Event: Digital Construction Brussels

Datum: 23 en 24 oktober 2019

Locatie: Tour & Taxis Brussel

Stand 3STATE®: Stand 50

Adresinformatie:
Tour & Taxis
Havenlaan 86 C
1000 Brussel

Vastgoedmarketing onder één dak

3State biedt de mogelijkheid aan om uw project sneller te verkopen en om potentiële kopers te laten dromen. Uw marketing onder één dak:

Sfeer renders

Drone matched renders

Verkoopsplannen

Walkthroughs interior & exterior

Film