Bekijk demo
| Nieuws & tips

Het online aanprijzen van nieuwbouwprojecten kan een behoorlijk uitdagend traject vormen. Het project tot leven brengen op je website is namelijk niet eenvoudig. Beschrijvingen, bouwtekeningen en statische sfeerimpressies zijn tegenwoordig lang niet altijd voldoende om potentiële kopers te overtuigen. Hoe zorg je ervoor dat nieuwbouwwoningen en projecten op je website écht tot leven komen en zo de interesse wekken van geïnteresseerden?

Buiten de gebaande paden treden

Bouwtekeningen, plattegronden en statische sfeerimpressies bieden maar tot op zekere hoogte inzicht in de mogelijkheden van een nieuwbouwproject. Om echt een gevoel te krijgen bij de woning zou je als koper het liefst al rondlopen door het project voordat het daadwerkelijk te bezichtigen valt. Hoog tijd dus om een stap verder te gaan met het vertonen van nieuwbouwprojecten op je website, maar hoe?

Het 3STATE® platform biedt uitkomst: ons platform brengt nieuwbouwprojecten volledig tot leven met gedetailleerde 3D modellen die volledig naar wens aan te passen zijn. Het platform kan eenvoudig geïntegreerd worden op iedere website, en eenmaal geplaatst biedt dit een enorme meerwaarde. Geef bijvoorbeeld een volledig uitgewerkte virtuele rondleiding door het project, of laat potentiële kopers zelfstandig door de woning navigeren via de integratie op jouw website.

Nieuwbouwproject op website

Nieuwbouwproject naar eigen smaak in te richten

Een huis kan pas echt een thuis worden zodra deze naar eigen smaak ingericht en aangekleed is. Hoe zorg je ervoor dat kopers zich al thuis voelen voordat ze ook maar een stap binnengezet hebben bij het project? Door ze de mogelijkheid te geven om de woning virtueel naar wens in te richten! Het 3STATE® platform biedt de mogelijkheid om het 3D-model van het nieuwbouwproject naar eigen inzicht in te richten. Zo kunnen je kopers een beter beeld vormen van de mogelijkheden van het project, ongeacht of zij nu van een klassieke of juist hypermoderne inrichting houden.

Het prettige: om de woning in te richten hoeven je potentiële kopers geen zware software te installeren. Dankzij de integratie van 3STATE® op jouw website kunnen zij direct gaan experimenteren, zonder de website ook maar te hoeven verlaten. Het platform is bovendien toegankelijk vanaf alle apparaten, van desktop tot smartphone of tablet. Zo kan vanaf elke locatie eenvoudig de woning verkend en aangepast worden.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden van ons platform? Probeer hier direct zelf onze demo!

 

Professioneel promotiemateriaal

Met 3STATE® beschik je over professioneel promotiemateriaal, waarmee je je website voor nieuwbouwprojecten zelf een flinke renovatie kunt geven. 3STATE® biedt toegang tot:

  • Een modern ingericht 3D-model waarin de potentiële koper vrij kan navigeren via zijn laptop, tablet of telefoon.
  • Een leeg 3D-model dat geheel naar eigen smaak ingericht kan worden.
  • 5 hoge resolutie renders
  • Een virtuele rondleiding door het nieuwbouwproject
  • Een plattegrond met de oppervlakte per ruimte weergegeven

Nieuwbouw project website

3STATE® in de praktijk

Benieuwd naar succesvolle implementaties in de praktijk? 3STATE® wordt al ingezet door het innovatieve vastgoedkantoor Immo Beenders, zowel bij renovatiewoningen als bij nieuwbouwprojecten. Zo creëerde Immo Beenders een hele website rondom een van hun nieuwbouwprojecten: Stationspark in Maaseik. Op de website maken ze onder andere gebruik van hoge kwaliteit renders van 3STATE® om een helder beeld van het project neer te zetten voor potentiële kopers. Met succes: het overgrote merendeel van de woningen is al verkocht!

Meer lezen? Bekijk de volledige case: Samen innoveren met Immo Beenders.

Ook bestaande woningen worden met behulp van 3STATE®‘s platform gepromoot dankzij de volledige integratie op de website. Zo kun je hier een voorbeeld van Cosy Home bekijken, die alle facetten van een woning laten zien op hun website. Geïnteresseerden konden een virtuele rondleiding volgen, zelf de woning verkennen of zelfs de inrichting en aankleding van de woning naar wens aanpassen. Een aanpak met succes: inmiddels is ook deze woning verkocht. Een overtuigende website met krachtige visualisaties vormt de ideale basis om vandaag de dag snel projecten te kunnen verkopen.

 

Meer weten over de mogelijkheden van het 3STATE® platform voor nieuwbouwprojecten? Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden of vraag een vrijblijvend een afspraak op locatie aan voor een live demo.

Vastgoedmarketing onder één dak

3State biedt de mogelijkheid aan om uw project sneller te verkopen en om potentiële kopers te laten dromen. Uw marketing onder één dak:

Sfeer renders

Drone matched renders

Verkoopsplannen

Walkthroughs interior & exterior

Film