Bekijk demo
| 3STATE® features, Nieuws & tips

Vanaf vandaag is het 3STATEⓇ platform ook op mobiele apparaten te gebruiken! De mobile release zorgt ervoor dat het platform nog laagdrempeliger kan worden aangeboden. Want hoe makkelijk is het niet om je mobiele telefoon er even bij te pakken? Zo hoef je niet steeds met een zware laptop op pad en kun je ontzettend makkelijk met de potentiële kopers aan de slag.

Wat is er mogelijk in de mobile release?

Net zoals in de originele versie, maakt de mobiele versie van 3STATEⓇ het mogelijk om bijvoorbeeld de kleur of het materiaal van de vloeren en muren aan te passen. Meubels kunnen nog niet direct aangepast worden, maar dat zal binnenkort wel mogelijk zijn. Verder zorgt de mobile release ervoor dat potentiële kopers nog sneller het gevoel krijgen dat ze door hun droomhuis lopen. Je loopt namelijk heel makkelijk met je telefoon voor je ogen naar iedere hoekje van een kamer.

Volgende updates

Naast de mobile release komen er in de toekomst nog meer updates aan. We vinden de gebruikerservaring van 3STATEⓇ namelijk erg belangrijk en luisteren naar de input makelaars en kopers die het platform al hebben gebruikt. Momenteel werken we aan het verbeteren van de beeldkwaliteit om de koper nóg een beter beeld te geven van zijn of haar potentiële droomhuis.

Wil jij potentiële kopers ook op een laagdrempelige manier de potentie van een huis laten zien? Neem dan contact op over de mogelijkheden.

Vastgoedmarketing onder één dak

3State biedt de mogelijkheid aan om uw project sneller te verkopen en om potentiële kopers te laten dromen. Uw marketing onder één dak:

Sfeer renders

Drone matched renders

Verkoopsplannen

Walkthroughs interior & exterior

Film