Bekijk demo

Je droomhuis vinden is geen gemakkelijke opgave. Kijk je naar bestaande huizen? Dan moet je vaak door de inrichting en spullen van anderen heen kijken. Dat maakt het soms lastig om te zien of je er de plek van kunt maken waar je gelukkig wordt. Kijk je naar nieuwbouw? Dan is er vaak nog niet eens iets gebouwd voor je gaat kopen. Hoe weet je nu of je daar jarenlang wilt blijven wonen?

Met de hulp van 3State® weet je het zeker! Huizen die met het platform worden verkocht kun je namelijk virtueel inrichten. Zo kun je alle mogelijkheden van de woning uitproberen voordat je beslist om te gaan kopen. In dit artikel vertellen we je alles over de mogelijkheden van 3State®.

Loop rond in nieuwbouwprojecten

Het is erg lastig om voor te stellen hoe een nieuwbouwproject er precies uit komt te zien als het klaar is. Door middel van 3D renders die worden gemaakt kun je proberen je een voorstelling te maken. Soms wordt er ook een video gemaakt die je als het ware een rondleiding geeft door een mogelijke inrichting van het huis.

Het probleem van deze beelden is dat ze heel beperkt zijn. Je kunt als koper alleen zien wat er op de renders of de video wordt getoond. Het liefst zou je natuurlijk zelf door de woning rond kunnen lopen zoals je bij een bezichtiging zou doen. Dat geeft immers het beste beeld. Met het 3State® platform is dit mogelijk! Je kunt zowel in een leeg als ingericht 3D model van het huis virtueel rondlopen. Zo kun je veel beter inschatten of de woning geschikt voor je gaat zijn.

3D platform plattegrond

 

Speel alvast met de inrichting

Het 3State® platform maakt het niet alleen mogelijk om in een 3D model rond te lopen, maar ook om deze naar smaak in te richten. Voor nieuwbouwprojecten woorden beelden van de woning vaak maar in 1 of 2 stijlen gemaakt. Maar je wilt natuurlijk weten hoe het huis er in je eigen stijl uit komt te zien.

Als je moet wachten tot je in je nieuwbouw woning kunt trekken, is het ook handig dat je alvast met de inrichting kunt spelen. Op die manier kun je bepalen welke vloeren, kleuren muren of keuken er bijvoorbeeld moeten komen. Zo kun je er sneller voor zorgen dat de woning ook echt je droomhuis wordt.

3D platform kies meubels

Bezichtiging 2.0

Ben je op zoek naar een bestaande woning? Dan kun je het huist natuurlijk wel in levende lijve gaan bezichtigen. Maar de inrichting is dan van iemand anders en misschien ben je wel van plan om te gaan renoveren. Zelfs tijdens een echte bezichtiging kan het lastig zijn om in te schatten of je er uiteindelijk je droomhuis van kunt maken.

Maakt de makelaar gebruik van het 3State® platform? Dan kun je tijdens de bezichtiging meteen virtueel de inrichting aanpassen in het 3D model. Staat de kleur van de muren je niet aan? Zou je het huis graag willen zien met een andere keuken of andere vloeren? Dat alles is zo aangepast!

3D platform kies kleuren

Droomhuis kopen?

Steeds vaker wordt het 3State® platform gebruikt bij de verkoop van woningen. Wil je in je zoektocht naar je droomhuis ook alvast virtueel in de woning kunnen rondlopen of kunnen spelen met de inrichting? Vraag naar de mogelijkheden bij je makelaar of projectontwikkelaar.

Vastgoedmarketing onder één dak

3State biedt de mogelijkheid aan om uw project sneller te verkopen en om potentiële kopers te laten dromen. Uw marketing onder één dak:

Sfeer renders

Drone matched renders

Verkoopsplannen

Walkthroughs interior & exterior

Film