Bekijk demo
| Nieuws & tips

De vastgoedmarkt lijkt vaak onbeweeglijk. Zeker online verloopt de verkoop van zowel bestaande als nieuwbouwwoningen eigenlijk al jaren praktisch hetzelfde. Dat is zonde, aangezien er tegenwoordig veel meer moderne innovaties en tools beschikbaar zijn om woningen onder de aandacht te brengen.

Om te innoveren in de vastgoedsector zullen kansen op het gebied van digitalisering beter benut moeten worden. Als makelaar of projectontwikkelaar kun je veel meer focus leggen op je digitale kanalen en platformen! Binnen het werkgebied zijn inmiddels namelijk talloze moderne technologieën beschikbaar, waarmee je woningen en projecten veel overtuigender in de markt zet.

Wat maakt de focus op je digitale kanalen en platformen zo belangrijk? En hoe speel je optimaal in op de kansen rondom digitalisering? Lees het in deze blog!

Nieuwe generatie, nieuwe tactiek

Aan de start van die digitalisering staat een nieuwe generatie die nu de huizenmarkt betreedt. Het is dan ook belangrijk om te beseffen hoe zij op zoek zullen gaan naar een woning.

Deze nieuwe generatie woningzoekenden is namelijk sterk online georiënteerd. Het online bestellen van allerlei goederen en producten is voor hen de gewoonste zaak van de wereld, en ook bank- en financiële zaken handelen ze met gemak online af. In de zoektocht naar een nieuwe woning zullen zij zich dan ook sneller wenden tot digitale platformen en websites.

Dat maakt het nu vele malen belangrijker om je vastgoedprojecten digitaal goed zichtbaar en vindbaar te maken, en deze daarbij ook op een aantrekkelijke wijze te presenteren. En op dat gebied valt vaak nog veel te verbeteren!

Digitalisering innovatie vastgoed

Optimale visualisaties en overtuigende website essentieel

Hoe breng je een woning of vastgoedproject op je website echt tot leven? Om een indruk te geven van de woning of het project wordt nu vaak gebruik gemaakt van voor de hand liggende middelen. Bouwtekeningen, plattegronden en statische sfeerimpressies geven tot op zekere hoogte een idee, maar via die middelen komen vastgoedprojecten haast nooit écht goed over bij toekomstige kopers.

Wil je dat je kopers daadwerkelijk een gevoel krijgen bij een woning, dan zul je verder moeten gaan in het visualiseren van de woonruimte. Het getoonde beeldmateriaal is namelijk een essentieel onderdeel van een overtuigende website.

Onderschat de kracht van opvallende visualisaties hierbij niet. Kunnen je kopers zich een duidelijke voorstelling maken van de woning? En zien ze zichzelf er al daadwerkelijk wonen? Dan heb je een flink streepje voor op je concurrentie!

Lees ook: Overtuigende website essentieel voor snelle verkoop nieuwbouwprojecten.

Innoveren vastgoed digitalisering

Innoveren met 3STATE®

Het 3STATE® platform is gericht op precies dit aspect. Om potentiële kopers echt het thuisgevoel te geven biedt 3STATE® een geavanceerd 3D model van de woning, ontwikkeld op basis van scans of 2D plattegronden. Dit gedetailleerde model biedt diverse mogelijkheden om een krachtige impressie van de woonruimte te geven. Kopers kunnen een virtuele tour volgen, of zelfstandig virtueel door de woning navigeren.

En met ons platform richten kopers zelfs de ruimtes volledig naar wens in, zodat deze precies aansluiten op hun persoonlijke smaak. Meubels aanpassen en toevoegen, wanden, plafonds en vloeren wijzigen; het is allemaal zeer eenvoudig. Zo bieden we potentiële kopers de gelegenheid om direct een duidelijk beeld te krijgen van de woning en de mogelijkheden van de woonruimte.

Om de woning in te richten hoeven je kopers bovendien geen veeleisende software te installeren. 3STATE® kan gemakkelijk geïntegreerd worden op je website en is daar meteen toegankelijk voor alle bezoekers. Zij kunnen zo op je website direct de woning verkennen en experimenteren met de inrichting. Het 3STATE® platform is toegankelijk vanaf alle apparaten, van desktop tot smartphone of tablet. De woning kan zo vanaf iedere locatie aangepast en verkend worden.

Vastgoed digitalisering innovatie

Professioneel promotiemateriaal voor je website

Een innovatieve website met professioneel promotiemateriaal valt sterk op tussen het huidige aanbod. Met 3STATE® beschik je over professionele visualisaties, waarmee je je website optimaal inricht voor de nieuwe generatie die de huizenmarkt betreedt.

Het 3STATE® platform biedt toegang tot:

  • Een modern ingericht 3D-model waarin je potentiële kopers vrij kunnen navigeren via hun laptop, tablet of telefoon.
  • Een leeg 3D-model, om geheel naar wens en persoonlijke smaak in te richten.
  • 5 hoge resolutie renders.
  • Een virtuele rondleiding door de woning of het project.
  • Een plattegrond waarop de oppervlakte per ruimte weergegeven wordt.

 

Wil je ook streven naar een innovatieve website en de kansen rondom digitalisering optimaal benutten? 3STATE® helpt je graag verder! Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van ons platform, of vraag een vrijblijvend een afspraak op locatie aan voor een live demo.

Vastgoedmarketing onder één dak

3State biedt de mogelijkheid aan om uw project sneller te verkopen en om potentiële kopers te laten dromen. Uw marketing onder één dak:

Sfeer renders

Drone matched renders

Verkoopsplannen

Walkthroughs interior & exterior

Film