Bekijk demo

Wist je dat ons 3STATE® platform het perfecte alternatief is voor traditionele, dure artist impressions? Met het platform krijg je namelijk interieur impressies, 3D visualisaties en een virtuele tour in 1! En onze interactieve 3D modellen zijn ook nog eens heel gemakkelijk te integreren op je website. Zo kun je potentiële kopers alvast virtueel een kijkje laten nemen en hun toekomstige huis zelfs laten inrichten. En dat nog voordat de bouw of renovatie is begonnen!

We zetten de verschillen tussen onze moderne software en traditionele varianten voor je op een rij.

3D visualisatie
Premium render uit het platform

 

3STATE® is een stuk voordeliger

Het grote nadeel van artist impressions is dat ze vaak ontzettend duur zijn. Voor een behoorlijke prijs krijg je dan een stuk of 5 renders. Maar om woningen echt goed te kunnen promoten zijn 5 impressies tegenwoordig niet meer voldoende. Zeker als het gaat om nieuwbouwwoningen. Kopers hebben meer informatie nodig om te kunnen voorstellen hoe hun toekomstige huis eruit gaat zien.

Een oplossing zou zijn om veel verschillende renders te maken. Van verschillende hoeken van het interieur en het liefst ook in verschillende woonstijlen. Dit is natuurlijk ondenkbaar omdat de kosten zo ontzettend hoog oplopen. De oplossing? 3STATE® biedt artist impressions, 3D visualisaties én virtuele tours in 1. En dat voor een hele scherpe prijs! Zo kunnen potentiële kopers alle hoeken van de kamers bekijken zonder dat dit veel hoeft te kosten.

Benieuwd naar het 3STATE® platform? Bekijk onze digitale brochure!

Je kunt het interieur zelf aanpassen!

Misschien wel het grootste voordeel van 3STATE® ten opzichte van traditionele artist impressions is dat je het interieur zelf aan kunt passen. Je krijgt namelijk een leeg én een ingericht interactief 3D model. Beiden kun je aanpassen zoals je zelf wil. Waar en wanneer je maar wil. Tijdens een bezichtiging van een bestaande woning bijvoorbeeld. Dan kun je laten zien hoe de woonkamer eruit zou zien als de muur een andere kleur zou krijgen.

 

Uitgebreid pakket promotiemateriaal & integratie website

Het laatste verschil is dat je met 3STATE® gelijk een uitgebreid pakket promotiemateriaal tot je beschikking hebt. In plaats van dat je artist impressions, een virtuele tour en het liefst ook nog 3D visualisaties moet laten maken, ben je in 1 keer klaar. De virtuele tour of het 3D model integreer je gemakkelijk in je website. Zo kun je potentiële kopers online al toekomstige woningen laten bezichtigen.

Bijkomend voordeel is ook dat je de woningen gemakkelijk van verschillende hoeken en in verschillende stijlen kunt tonen. Dat zorgt voor extra materiaal op je website en op social media. Nu de verkoop van woningen vaak al online plaatsvindt, kan dit je potentiële kopers alleen maar extra overtuigen!

Benieuwd?

Bekijk onze digitale brochure of neem contact met ons op. We laten graag alle mogelijkheden zien!

Vastgoedmarketing onder één dak

3State biedt de mogelijkheid aan om uw project sneller te verkopen en om potentiële kopers te laten dromen. Uw marketing onder één dak:

Sfeer renders

Drone matched renders

Verkoopsplannen

Walkthroughs interior & exterior

Film