Bekijk demo
| Nieuws & tips

Op 16 en 17 mei staat 3Frog met 3STATEⓇ op het Innovatie Paviljoen van REALTY. REALTY is de belangrijkste beurs voor vastgoedprofessionals in België en Luxemburg. Een evenement dat je dus niet mag missen!

3STATEⓇ op het Innovatie Paviljoen

REALTY hecht veel waarde aan innovatie en digitalisering. Dat komt omdat er veel snelgroeiende startups zijn die met hun nieuwe technologieën de markt verfijnen. Consumenten zijn de afgelopen jaren veel veranderd. Producten en diensten in de vastgoedmarkt herontwikkelen verandert de interactie tussen vastgoedprofessionals en de consument.

Wij zijn een van de trotse startups die ons product 3STATEⓇ op het Innovatie Paviljoen mogen presenteren!

Waar zijn we te vinden?

  • Hall I , Stand: InnovationPavilion-30
  • REALTY
  • 16 & 17 mei 2018
  • Tour & Taxis Brussels
  • Tickets: www.realty-brussels.com

REALTY

 

 

Wat is 3STATEⓇ?

3STATEⓇ is een platform dat jouw klanten de mogelijkheid geeft om een woning te bezichtigen en deze te personaliseren zonder fysiek aanwezig te zijn in de woning. In het 3STATEⓇ platform wordt een waarheidsgetrouwe 3D weergave van het huis gegenereerd. Het platform laat niets aan de verbeelding over. Zo hoef je nooit meer “daar moet je doorheen kijken” te zeggen.

Vastgoedmarketing onder één dak

3State biedt de mogelijkheid aan om uw project sneller te verkopen en om potentiële kopers te laten dromen. Uw marketing onder één dak:

Sfeer renders

Drone matched renders

Verkoopsplannen

Walkthroughs interior & exterior

Film