Bekijk demo
| Nieuws & tips

Met trots kunnen wij mededelen dat 3STATEⓇ is geselecteerd voor de imec.istart business accelerator. Ieder jaar worden een handjevol veelbelovende tech start-ups uitgekozen voor het prestigieuze programma. De technologie die we ontwikkelden voor ons 3STATEⓇ platform en de mogelijkheden om internationaal te groeien zorgden voor de selectie. De visie van onze founders en het team van 3STATEⓇ werden ook genoemd als redenen.

imec logo

 

Imec.istart

Imec is de meest toonaangevende onderzoeks- en innovatiehub in digitale technologie ter wereld. Het business acceleratie programma imec.istart behoort tot de absolute wereldtop van ondernemersprogramma’s. Begin dit jaar behaalde het programma zelfs de eerste plaats in de UBI Global World Benchmark Study. De bedoeling van het programma is om tech start-ups een vliegende start te geven door naast een eigen pre-seed investering ook persoonlijke coaching, workshops en andere ondersteuning (zoals kantoorruimte, netwerkmogelijkheden, enz.) aan te bieden.

Wat betekent imec.istart voor ons 3STATE® platform?

Er wordt voortdurend hard gewerkt aan de laagdrempeligheid en de kwaliteit van het 3STATEⓇ platform. Onze selectie voor de business accelerator betekent dat de geplande ontwikkelingen aan ons platform in een stroomversnelling komen!

Vastgoedmarketing onder één dak

3State biedt de mogelijkheid aan om uw project sneller te verkopen en om potentiële kopers te laten dromen. Uw marketing onder één dak:

Sfeer renders

Drone matched renders

Verkoopsplannen

Walkthroughs interior & exterior

Film