Bekijk demo
| Nieuws & tips

Vanaf maandag 26 februari tot en met woensdag 28 februari zijn wij aanwezig op het Brokerage Event van het Mobile World Congress in Barcelona. We presenteren hier het 3D platform 3STATEⓇ aan bedrijven waar het platform mogelijkheden biedt. Daarnaast zijn we te vinden op het congres zelf en beschikbaar voor vragen over 3STATEⓇ.

Meer dan 2.300 exposanten van over de hele wereld zijn aanwezig om de nieuwste technologieën en meest innovatieve producten te presenteren en tentoon te stellen. Ben jij een innovator of early adopter van de nieuwste gadgets en technologieën? Dan mag je deze beurs niet missen.

Er zijn sprekers, netwerkmogelijkheden en demonstraties van de laatste technologieën. Ook wij zullen aanwezig zijn om te netwerken. Denk je dat het 3STATEⓇ platform een goede aanvulling is voor je organisatie of een goede investering? Twijfel niet om voorafgaand aan het congres contact met ons op te nemen.

Ben je aanwezig op het Mobile World Congress in Barcelona en nieuwsgierig naar 3STATEⓇ? Neem met je bedrijf deel aan het Brokerage Event of neem contact met ons op om ons te spreken op het congres.

Mobile World Congress

Vastgoedmarketing onder één dak

3State biedt de mogelijkheid aan om uw project sneller te verkopen en om potentiële kopers te laten dromen. Uw marketing onder één dak:

Sfeer renders

Drone matched renders

Verkoopsplannen

Walkthroughs interior & exterior

Film