Bekijk demo

Benieuwd? Probeer nu de demo!

Online demo

Meubels maken het af

Een huis wordt pas echt thuis met het juiste meubilair. In het 3STATE® platform heb je keuze uit veel verschillende meubels.

Virtuele rondleiding

Je kunt vrij bewegen door alle ruimtes van het 3D model van het huis. Ook vind je in het platform de link naar de virtuele rondleiding.

Kies je kleuren & materialen

Kleuren zijn erg bepalend. In het 3STATE® platform pas je gemakkelijk de kleur van iedere muur aan.  Een oude vloer pas je in een hand omdraai aan.

Interactief 3D model

Het 3STATE® platform geeft je toegang tot een leeg en een ingericht 3D model van de woning die je wilt verkopen. Het 3D model is interactief. Je kunt er niet alleen in rondlopen, je kunt ook de hele inrichting aanpassen!

Overal toegang tot het platform

3STATE® is een webbased platform. Dat betekent dat je overal en altijd toegang hebt tot het platform. Op je computer, tablet en zelfs op je smartphone. En dat zonder dat je iets moet downloaden. Je hoeft alleen maar in te loggen.

Download promotiemateriaal

Het platform geeft je ook direct toegang tot al het promotiemateriaal. Tevreden met de inrichting? Download dan renders in hoge kwaliteit. En gebruik de link naar de virtuele rondleiding bijvoorbeeld op je website.

We laten graag alle mogelijkheden zien!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de 3STATE® voor woningen? Of wil je een afspraak maken voor een demo op locatie?