Bekijk demo

Interactief 3D model

Het 3STATE® platform geeft je toegang tot een leeg en een ingericht 3D model van de woning die je wilt verkopen. Het 3D model is interactief. Je kunt er niet alleen in rondlopen, je kunt ook de hele inrichting aanpassen!

Overal toegang tot het platform

3STATE® is een webbased platform. Dat betekent dat je overal en altijd toegang hebt tot het platform. Op je computer, tablet en zelfs op je smartphone. En dat zonder dat je iets moet downloaden. Je hoeft alleen maar in te loggen.

Download promotiemateriaal

Het platform geeft je ook direct toegang tot al het promotiemateriaal. Tevreden met de inrichting? Download dan renders in hoge kwaliteit. En gebruik de link naar de virtuele rondleiding bijvoorbeeld op je website.

Benieuwd? Probeer nu de demo!

Online demo

Wat kan je allemaal aanpassen?

Droomhuis inrichten

Kies je kleuren

Kleuren zijn erg bepalend. In het 3STATE® platform pas je gemakkelijk de kleur van iedere muur aan. Keuze uit wel 380 kleuren!

Kies je materialen

Past een vloer van hout of natuursteen beter in de woonkamer? En welk materiaal heb je voor de plinten of kozijnen in gedachten?

Inrichten & aanpassen

3D model naar smaak inrichten en aanpassen, waar en wanneer je maar wilt.

Meubels maken het af

Een huis wordt pas echt thuis met het juiste meubilair. In het 3STATE® platform heb je keuze uit veel verschillende meubels.

Inrichten naar smaak

Je kunt de meubels plaatsen waar je maar wil. Zo kun je de hele woning naar smaak inrichten en blijven veranderen.

Professioneel promoten

Professioneel promotiemateriaal voor je website en sociale mediakanalen.

2D Plattegrond

In het 3STATE® platform vind je ook een 2D plattegrond van de woning. Deze is uitgerust met de juiste afmetingen van iedere ruimte.

Virtuele rondleiding

Je kunt vrij bewegen door alle ruimtes van het 3D model van het huis. Ook vind je in het platform de link naar de virtuele rondleiding.

Virtuele rondleiding

Virtuele rondleiding voor een realistisch beeld van de (toekomstige) woning.

We laten graag alle mogelijkheden zien!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de 3STATE® voor woningen? Of wil je een afspraak maken voor een demo op locatie?