Bekijk demo
Verkennen

Verkennen

Kies je voor verkennen? Dan kom je in een ingericht 3D model terecht. Verken de woning met je muis, pijltjes op het toetsenbord of door je vinger over het scherm te bewegen. Je kunt iedere ruimte in het huis bekijken.

Benieuwd hoe de woonkamer eruit zou zien met een grijze in plaats van rode muur? Of met een houten vloer in plaats van tegels? Gebruik dan het kwastje links in het scherm om de kleuren of materialen uit te kiezen. Klik daarna op de muur of vloer die je wilt wijzigen.

Rondleiding

Rondleiding

Benieuwd naar de virtuele rondleiding? Kies dan voor rondleiding. Deze kun je eenvoudig integreren op je eigen website of gebruiken in andere kanalen, zoals sociale media.

Ontwerp

Ontwerp

Als je voor de optie ontwerp kiest, dan land je in een leeg 3D model. Je kunt deze volledig zelf naar smaak inrichten. Pas de kleuren aan achter het penseel, en voeg meubilair toe met het plus-teken. Je kunt ook zelf foto’s maken van een kamer. In de volledige versie van het platform kun je deze direct als renders van hoge kwaliteit downloaden.