Bekijk demo

Immo Beenders is voor 3STATE een klant van het eerste uur. Sinds het platform op de markt kwam werken we al samen met het innovatieve vastgoedkantoor. Immo Beenders is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de beste vastgoedservice te verlenen. In deze case lees je hoe niet alleen het 3STATE platform Immo Beenders helpt te innoveren, maar ook andersom!

Uitdaging: Eerste visualisatie nieuwbouwproject

In eerste instantie werd 3STATE vooral ingezet om architectuur visualisaties voor renovatie woningen te maken. Maar Immo Beenders was op zoek naar een nieuwe manier om een nieuwbouwproject in de markt te zetten. De vraag was of wij daarin iets zouden kunnen betekenen. Natuurlijk! Want waarom zouden we dezelfde technieken die we voor bestaande woningen inzetten niet voor nieuwbouwprojecten kunnen gebruiken?

Immo Beenders

In eerste instantie hebben we de plattegronden nagekeken om te controleren of voorwaarden voor de 3D modellen (denk bijvoorbeeld aan maten) aanwezig waren. Daarna kon een van onze 3D artists aan de slag. Ieder appartement, het exterieur en een deel van de omgeving werd gemodelleerd. Tijd voor een eerste feedbackronde! Dit was het eerste moment dat de appartementen individueel bezocht konden worden. Zo konden we ideeën delen om de inrichting zo mooi mogelijk te maken.

De volgende stap was het inrichten van de appartementen zodat deze het beste tot hun recht komen. Er werd rekening gehouden met vaste eigenschappen van de appartementen (denk aan tegels, deuren, badkamer en keuken) maar ook met de gewenste stijl. In dit geval werd een moderne stijl gekozen. In deze fase was er ook weer ruimte voor feedback van het team van Immo Beenders. Deze samenwerking is Immo Beenders en 3STATE zo goed bevallen dat nieuwbouw een vast onderdeel van ons aanbod is geworden!

“We hebben 3STATE al voor meerdere projecten en panden gebruikt en zullen dit in de toekomst ook zeker blijven doen. Het vernieuwende van het platform heeft ons in eerste instantie echt overtuigd. Ook vonden we het leuk dat de klant zelf met de inrichting kan gaan spelen.

Daarna bleek de samenwerking met 3STATE top te zijn! Alles verloopt heel vlot en met alle zaken die we terugkoppelen wordt direct rekening gehouden. Daarom hebben we er vertrouwen in dat we in de toekomst alleen nog maar meer en beter gebruik van het platform kunnen gaan maken.”

Ann Beenders & Eline Brusten – Immo Beenders

Promotiemateriaal voor nieuwbouw

Met het materiaal van 3STATE creëerde Immo Beenders een hele website voor het nieuwbouwproject. De renders en virtuele rondleiding die op de website worden getoond komen uit het 3STATE platform. En geïnteresseerde kopers kunnen via een linkje naar het platform ook meteen hun favoriete appartement naar eigen smaak inrichten. Zo kan Immo Beenders het Stationspark in Maaseik op een hele innovatieve manier promoten.

Immo Beenders 3STATEⓇ

Ontstaan van de Superman-knop

De samenwerking met 3STATE zorgt er niet alleen voor dat Immo Beenders haar vastgoedservices op een innovatieve manier kan aanbieden. Het zorgt er ook voor dat het 3STATE platform blijft vernieuwen! Tijdens het Stationspark project is bijvoorbeeld de Superman-knop toegevoegd. Daarmee kun je niet alleen in en om het project rondlopen, maar er ook omheen “vliegen” als het ware. Zo kun je het project virtueel al van alle kanten goed bekijken nog voordat de eerste steen zelfs is gelegd.

Ook samen innoveren?

Samenwerken met 3STATE betekent ook echt samen werken. Met het 3STATE platform kun je architectuur op een innovatieve manier visualiseren en promoten. Maar wij blijven ook graag vernieuwen en luisteren daarom graag naar de input van onze klanten. Zo kunnen we samen blijven innoveren.

Ook interesse in architectuur visualisatie met het 3STATE platform? Neem contact op voor de mogelijkheden of maak vrijblijvend een afspraak voor een demo op locatie.