Bekijk demo
| A day in the life of...

Hoe ziet een gemiddelde werkdag eruit voor de vastgoedprofessionals van 3STATE®? Het antwoord op deze vraag bieden we in ‘A day in the life of…’. Hoog tijd voor een kijkje in de keuken, vanuit het gedreven team dat ons platform mogelijk maakt. Vandaag aan het woord: Sales manager Peter Meersschaert!

De wekker gaat af om 6u30. Er volgt een gezond ontbijt en dan nog even het verkeer doorworstelen naar Mechelen.

Het is een kantoordag vandaag, maar er staat veel op de agenda:

8u30: Het eerste wat we doen is het bespreken van de laatste beurs; Digital Construction in Brussel.
De opkomst voor de beurs viel tegen, maar we kunnen er toch een aantal goede leads uithalen en dat is uiteindelijk het belangrijkste.

Het was ook de eerste keer dat we ABIS (Automatic Builder for Indoor Structures), onze SCAN2BIM software, aan het ruimere publiek voorstelden en de eerste reacties waren veelbelovend. We zorgen dat alle opgedane contacten goed in onze CRM belanden, zodat we het maximale uit onze beursaanwezigheid kunnen halen. Tenslotte bespreken we nog even hoe we dit volgend jaar gaan aanpakken.

Samen met mijn collega doorloop ik de projecten die in de pipeline zitten en kijk ik waar we de volgende week de focus op gaan leggen. Dit geven we ook door aan het operations team zodat zij de planning voor de komende week alvast kunnen gaan maken.

A day in the life of sales manager Peter

Om 11u00 heb ik overleg met het marketingteam om de resultaten van de afgelopen acties en campagnes te bespreken.
We bespreken het budget voor de volgende acties en hebben het ook over het opzetten van een Instagram account. Dagelijks ontwikkelen we namelijk prachtige 3D visualisaties en het zou ideaal zijn als we deze via dat kanaal met het grotere publiek kunnen delen.

13u00: Ondertussen is er een nieuwe aanvraag binnengekomen.
Dit wordt een prachtige uitdaging. Hierbij zal het 3STATE platform namelijk volledig tot zijn recht kunnen komen! We betrekken dan ook direct het operations team en het technische team in een korte brainstormsessie.

Oké – we weten hoe we het gaan aanpakken. Ik zet alvast de krijtlijnen uit in een mail zodat we deze verder kunnen bespreken met de CEO. Het is toch wel een project met impact, dus dit moet in één keer goed zitten.

15u00: Ik pleeg een aantal telefoontjes en verzorg de rapportage die mijn CRM aangeeft, zodat we alle projecten nauw kunnen blijven volgen.

16u00: Ik check nog even de visualisaties die het operations team wil doorsturen en kijk of deze kloppen met de briefing. Dat ziet er weer knap uit! De klant zal tevreden zijn.

16u30: Nog een laatste offerte de deur uitwerken en om 17u30 is het tijd om naar huis te rijden.

20u00: Ik start nog even de computer op om de minder urgente mails van de afgelopen dag te beantwoorden. Zo sluit ik met een gerust gemoed de werkdag af en is er nog tijd om even ontspannen, zodat ik er de volgende dag weer fris en monter tegenaan kan.

Vastgoedmarketing onder één dak

3State biedt de mogelijkheid aan om uw project sneller te verkopen en om potentiële kopers te laten dromen. Uw marketing onder één dak:

Sfeer renders

Drone matched renders

Verkoopsplannen

Walkthroughs interior & exterior

Film