Bekijk demo

Op zoek naar interieur impressies om je nieuwbouwproject te promoten? Of wil je een artist impression laten maken om de mogelijkheden van een renovatie woning te laten zien? Met 3STATE® kan dat en nog veel meer!

Hét alternatief voor dure architectuur visualisatie!

Om bestaande huizen of nieuwbouwwoningen goed te kunnen promoten zijn foto’s tegenwoordig niet meer voldoende. Je hebt artist impressions, een virtuele tour en het liefst ook nog 3D visualisaties van de woning nodig. De kosten kunnen hoog oplopen als je al deze visualisaties van de architectuur moet laten maken. 3STATE® biedt alles in 1 voor een scherpe prijs!

Pas het interieur zelf aan in het 3STATE® platform

3STATE® heeft het grote voordeel dat je het interieur gemakkelijk zelf aan kunt passen. Het nadeel van traditionele interieur impressies of 3D visualisaties is dat de stijl en de inrichting vastliggen. In het interactieve 3D-model van 3STATE® kun je zelf virtueel rondlopen en het hele interieur naar smaak aanpassen. Kopers kunnen zo alvast zien hoe het huis er in hun stijl uit komt te zien.

 

 

Interieur impressie nieuwbouw
Interieur impressie nieuwbouw

 

 

Exterieur architectuur visualisatie nieuwbouw
Exterieur impressie nieuwbouw

Benieuwd? Probeer nu de demo!

Online demo

Inclusief professioneel promotiemateriaal:

  • Interactieve render: Een modern ingericht 3D-model waarin de gebruiker zich vrij kan bewegen op zijn laptop, tablet of telefoon
  • Een leeg 3D-model dat je geheel naar eigen smaak in kunt richten
  • 5 renders in hoge resolutie
  • Vloerplan met de oppervlakte per ruimte
  • Een virtuele rondleiding door het huis of appartement

3STATE®: Werkwijze en integratie

Gaat het om een bestaande woning? Dan maken we een scan op locatie die wordt omgezet naar een interactief 3D-model. Bij nieuwbouw gebruiken we hier de plattegrond voor.

3STATE® is een online platform dat je kunt gebruiken op uw laptop, tablet of smartphone. Het platform is eenvoudig te integreren binnen je eigen website. Je kunt het platform vervolgens inzetten tijdens bezichtigingen, maar ook om de kopers alvast zelf te laten spelen met de inrichting.

Hoe werkt het platform?
Bestaande bouw voor artist impression
Bestaande bouw in realiteit
Bestaande bouw na artist impression
3D visualisatie bestaande bouw

Waarom anderen kiezen voor 3STATE®

Wat onze klanten vinden

"Bij een dynamisch project hoeven we meer niet voor elke presentatie bij de gemeente nieuwe tekeningen te laten maken. 3STATEⓇ levert ook nog veel betere kwaliteit dan onze vorige leveranciers tegen een betere prijs."
Gilles Delaunoit – K&W Construction
K&W Construction
"De eigenschap om het interieur aan te kleden op een relatief makkelijke manier trok mij aan tot het programma. Dit onderscheidt het programma van anderen."
Stijn Janssens – Co/coon
Renovatieproject
"We hebben onszelf afgevraagd: wat is het nieuwste van het nieuwste op de immo markt? Want dat willen we onze klanten bieden. Zo ben ik 3STATEⓇ tegengekomen."
Kris Vansteenvoort – Hello Home
Hello Home
“Ik zou 3STATEⓇ zeker aanbevelen. Ze hebben mooie 3D- en referentiebeelden. Ook de inrichting vind ik heel realistisch.”
Elke Neeskens – Immosign+
Immosign+
“Wij hebben soms te maken met interieurs die moeilijk verkoopbaar zijn. Deze woningen zijn dan erg “vol” ingericht. Met 3STATEⓇ kunnen we ze op een eenvoudige manier leger, moderner of anders aangepast presenteren."
Benjamin Kempenaers – BMK Vastgoed
BMKVastgoed
“De samenwerking met 3STATE bleek top te zijn! Alles verloopt heel vlot en met alle zaken die we terugkoppelen wordt direct rekening gehouden."
An Beenders & Eline Brusten – Immo Beenders
Immo Beenders

We laten graag alle mogelijkheden zien!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de 3STATE® voor woningen? Of wil je een afspraak maken voor een demo op locatie?